Aanbiedingen van 100+ winkels
Shoppen met maximale korting!
Veilig online shoppen

Zo houd je je zwemkleding mooi

Omdat je je zwemkleding en badmode, waarschijnlijk, niet het hele jaar door gebruikt, geeft AllesindeSale.nl jou graag een paar tips hoe je ervoor kan zorgen dat jouw favoriete zwemkleding mooi blijft.

Zwemkleding uitspoelen

Als je klaar bent met zwemmen is het belangrijk dat je je natte zwemkleding zoals de bikini voor dames niet in opgepropt in een tas stopt, maar spoel je zwemkleding zo snel mogelijk uit om het in de perfecte staat te houden. Met uitspoelen voorkom je dat je zwemkleding door zonlicht, chloor of zout water gaat verkleuren. Op deze manier blijft jouw favoriete zwemkleding langer mooi!

Was altijd je zwemkleding

Het is belangrijk om na elke zwembeurt je zwemkleding te wassen. Keer de zwemkleding binnenstebuiten en zet de wasmachine op 30 graden. Wil je jouw zwemkleding extra goed wassen, gebruik dan een waszakje of kussensloop.

Niet uitwringen!

Door het uitwringen van je zwemkleding, gaat de vorm uit het kledingstuk. Het is dus belangrijk dat je jouw zwemkleding niet uitwringt. Leg de kleding te drogen op een glad oppervlak. Ruwe of oneffen oppervlakken kunnen de stof beschadigen.

Droog je zwemkleding

Laat je zwemkleding na het wassen niet te lang in de wasmachine zitten. Leg de kleding te drogen op een vlakke ondergrond. Maar niet direct in de hitte of fel zonlicht. En hang je zwemkleding niet aan de waslijn, dit zorgt ervoor dat de kleding hun pasvorm kwijtraken.

Opbergen

Is je badkleding schoon en droog, bewaar het dan op een koele en droge plek, zonder directe hitte. Bijvoorbeeld in je kledingkast naar je ondergoed.
Wij hopen dat jouw zwemkleding met deze tips lang mooi en goed blijven. Ben je toch opzoek naar nieuwe badmode? Bekijk dan hier jongens zwembroeken of mooie Brunotti bikini’s in het assortiment van Allesindesale.nl!

Older

Zomerjas voor meisjes kopen in de sale

Newer

Welke jeanspasvorm past bij jou?

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account