Aanbiedingen van 100+ winkels
Shoppen met maximale korting!
Veilig online shoppen
jeanspasvorm

Welke jeanspasvorm past bij jou?

Spijkerbroeken zijn niet meer weg te denken uit het Nederlanse modebeeld. Het is ook niet zo gek dat veel grote jeansmerken hun oorsprong in Nederland vinden. Denk bijvoorbeeld aan G-Star en PME Legend. Spijkerbroeken zijn er in allerlei vormen en maten, maar hoe weet je nou welke pasvorm het beste bij jouw lichaam past? Allesindesale.nl bespreekt hieronder de verschillende soorten.

Regular fit jeans

De regular fit jeans is een populaire pasvorm bij mannen en vrouwen. Dit zijn spijkerbroeken die wat wijder zijn en erg comfortabel zitten. Heb je bredere bovenbenen, dan is regular fit voor jou perfect. Regular fit kun je met een smaller postuur beter niet dragen.

Tapered fit jeansvorm

Tapered fit spijkerbroeken zitten tussen regular fit en slim fit in. De bovenkant van deze spijkerbroek is regular en de broekspijpen lopen taps toe richting de enkels voor een meer slim fit effect. Deze stijl kun je het beste vermijden als je korte benen hebt, je benen lijken door tapered fit korter.

Slim fit jeans

Slim fit is de meest slanke pasvorm. Je kent deze broeken waarschijnlijk onder de naam Skinny Jeans. De broeken vallen slank, maar zonder te knellen. Om extra comfort te krijgen in de slim fit spijkerbroeken, wordt er vaak gebruik gemaakt van stretchkatoen. Heb je bredere bovenbenen, dan heeft deze broek waarschijnlijk geen comfortabele pasvorm. Je kunt dan beter kiezen voor een tapered fit of regular fit.

Jeanstrends van zomer 2022

Dit seizoen zien we de trends verschuiven van slim fit naar wijdere pasvormen. De wide-leg en flared jeans zijn op dit moment erg populair. De verwachting is dat deze trend de komende jaren aan blijft houden. Wijdere fits zul je in de collectie van alle grote jeansmerken tegenkomen.

Ben jij op zoek naar de perfecte jeans? Shop de mooiste broeken van uitsluitend de beste merken via AllesindeSale.nl

Older

Zo houd je je zwemkleding mooi

Newer

Overhemden online bestellen bij Allesindesale.nl

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account