Aanbiedingen van 100+ winkels
Shoppen met maximale korting!
Veilig online shoppen
top 3 budget kinderwagens

Top 3 Budget Kinderwagens 2022

Kinderen krijgen is een van de mooiste gebeurtenissen die een mens mee mag maken. Een spannende tijd, vol van vreugde en nieuwe plannen voor het  inrichten van de kinderkamer tot het bedenken van de naam en het houden van een name-reveal of babyshower. Allemaal leuke dingen waar we ons op verheugen. Belangrijk is om goed voorbereid te zijn als het gaat om spullen die je nodig bent, als babykleertjes, flkesjes, kruiken en ook duurdere dingen zoals een ledikantje een kommode, een kinderzitje en/of een kinderwagen. Omdat niet iedereen zich de duurste kinderwagens kan veroorloven hebben we dus een selectie gemaakt van de mooiste en beste kinderwagens beschikbaar voor onder 150 euro. 

1. Götz Needfull Things (Classic) kinderwagen

gotz-needful-things-kinderwagen-classic

Qua design is de Götz Needfull Things (Classic) kinderwagen een absolute eye-catcher, een lust voor het oog met een retro look- Voorzien van grote wielen, een stevig frame en donkerblauw regenscherm. Het bedje is uitneembaar en hoewel het niet verstelbaar is tot een zitje heeft de Götz Needfull Things vanwege haar opmerkelijk lage prijs een plekje in onze top 3 kinderwagens onder 150 euro behaald.

>> Bekijk hier de Classic kinderwagen van Götz

 

Vida XL Kinderwagen 2-in-1

Vidaxl Kinderwagen 2-in-1 Aluminium Grijs En Zwart

De Vida XL 2 in 1 Kinderwagen en Buggy biedt alles dat je zoekt in een kinderwagen. Comfortabel voor het kindje en functioneel voor de ouders. Het heeft een eenvoudig verstelbaar en uitneembaar zitje en vrij veel bergruimte voor het compacte model. Het grijze regenscherm is tevens verstelbaar en verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Als je wil kiezen voor een kinderwagen die het langste mee gaat, dan is dit de beste keuze de VidaXL 2 in 1 kinderwagen.

>> Bekijk de Vida VL kinderwagen

 

Götz Neefull things 2 in 1 Filz

Götz Needful Things, Kinderwagen 2 In 1

Als derde in onze top 3 voor kinderwagens onder 150 euro, de Götz Neefull things 2 in 1 Filz. Met uit deze selecte de goedkoopste kinderwagen van de 3,  heb je voor nog geen 70 euro een kinderwagen en en buggy in 1. Wat betreft kwaliteit lever je wel iets in op de eerstgenoemde modellen in onze top 3. Echter is de rode opvallende kleur en de zaar lage prijs wel iets dat deze Götz Needfull Things 2 in 1 kinderwagen het overwegen waard maakt

>> Meer informatie over de Götz Neefull things

 

Kinderwagen City Walker Zwart

Tot slot nog een meer dan eervolle vermelding voor een kinderwagen die net buiten de prijscategorie voor onze top 3 valt, maar vanwege de functionaliteit toch het vermelden waard; de Little World 3 in 1 City Walker. Een kinderwagen, verstelbaar tot buggy en een uitneembaar zitje met reissysteem om het als zitje in de auto te kunnen gebruiken. De ideale alles in 1 oplossing voor de baby. Gezien je voor de andere modellen in onze top-3 , (indien in het bezit van een auto) ook een zitje nodig bent, wellicht de  meest praktische oplossing.

Benieuwd naar het hele kinderwagen assortiment van AllesindeSale? Bekijk hier alle kinderwagen.

Older

5 Coole Sneakers Deals voor meiden

Newer

De 3 beste the North Face Deals voor jongens en stoere meiden van dit moment!

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account