Aanbiedingen van 100+ winkels
Shoppen met maximale korting!
Veilig online shoppen

Stijltips voor de kleur roze

Dat de kleur roze vorig jaar al in de mode was, weten we allemaal. Maar de modetrends voor dit seizoen doen er nog een schepje bovenop! Er staan maar liefst 2 roze tinten in de top 10 modekleuren voor 2022, zachtroze en fuchsia. Het moge duidelijk zijn dat we de kleur roze ook dit seizoen volop gaan zien! Allesindesale.nl geeft jou graag een aantal tips om deze kleur dit seizoen te dragen.

Huidskleur

Er zijn zoveel kleuren roze, kies de roze die het beste bij jou past. Heb je een warme huidskleur,  kies dan voor warme rozetinten, heb je een koude huidskleur, kies dan een roze kleur met een oude ondertoon.

Bloemenprints

Bloemenprints in combinatie met roze, dat gaan we deze zomer volop zien! Heb jij al zo’n item in je kast hangen?!

Persoonlijkheid

Het is belangrijk om de juiste kleur roze te kiezen welke bij jouw persoonlijkheid past. Draag je graag een stoere look, kies dan bijvoorbeeld voor fuchsia, maar ben je meer een vrouwelijk, romantisch type, ga dan bijvoorbeeld voor zachtroze tinten.

Alles roze

Een absolute trend voor dit seizoen is alles roze! Ga bijvoorbeeld voor een roze broekpak, je kan er zelfs roze schoenen of een roze zonnebril bij dragen! Niks is dit seizoen te gek!

Verjongende kleur

Ga voor een roze blouse of een roze accessoire, een beetje blush op je wangen en je kan er helemaal tegenaan! Roze is een verjongende kleur.

Neutraal

Roze in combinatie met een neutrale kleur, dan blijft een goed idee. Ga je bijvoorbeeld voor een roze broekpak, combineer dat dan met mooie neutrale schoenen of kies een neutrale kleur tas.

In de uitgebreide online collectie van allesindesale.nl, vind je allerlei leuke items voor het seizoen van 2022. Bekijk snel de volledige webshop van allesindesale.nl en sla je slag!

Older

Een maatje meer is ook mooi!

Newer

De laatste modetrends voor veertigplussers!

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account