Aanbiedingen van 100+ winkels
Shoppen met maximale korting!
Veilig online shoppen
schoenentrends

Schoenen trends lente/zomer 2022

De schoenentrends voor de lente en zomer van 2022, Allesindesale.nl heeft voor je uitgezocht welke trends we dit seizoen gaan zien. Vorig seizoen zagen we onder andere hoge plateaus en de net-schoenen, gaan we deze schoenen weer terug zien of worden het dit seizoen een hele andere soort schoen? Lees verder om te zien welke trends echt in jouw schoenenkast moeten staan dit seizoen!

De waterschoen

Vroeger droeg je deze schoenen als de zee in wilde, omdat het van je ouders moest. Maar in het seizoen van 2022 wordt dit één van de schoenentrends! De schoenen zijn comfortabel en makkelijk aan en uit te trekken. Volledig geïnspireerd op de waterschoen! Al is het natuurlijk niet heel handig om met een waterschoen van een designer merk het water in te gaan….

Fluffy schoenen

Ondanks dat we deze schoenen al veel zien in de water, wordt deze trend ook doorgetrokken naar de lente en de zomer van 2022. Maar natuurlijk wel in een zomers jasje!

Ballerinas

In 2022 horen de ballerinas tot de schoenentrends voor de lente en zomer van 2022. We gaan de standaard ballerina veel zien, maar ook de ballerina met vierkante neus en linten om de enkels.

Kleurrijke instapper

Wat in de zomer absoluut niet mag ontbreken is natuurlijk veel kleur! Dat we veel kleding met kleur gaan zien, dat wisten we natuurlijk al. Maar ook je schoenen mogen kleurrijk zijn dit seizoen!  Neon gekleurde sandalen, felle instappers en gekleurde sneakers. Hoe gekleurder, hoe beter! Welke schoenen trend staat dit seizoen bij jou in de kast?

Older

De laatste modetrends voor veertigplussers!

Newer

De Klassieke modelooks

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account