Aanbiedingen van 100+ winkels
Shoppen met maximale korting!
Veilig online shoppen
modetips

Modetips die altijd van pas komen!

Allesindesale.nl geeft jouw graag een aantal modetips. Ook al denk je dat je het op modevlak goed voor elkaar hebt, er zijn altijd nog vele tips waar je iets van kunt leren!

Investeer in mode, niet in trends

Modetrends komen en gaan, dan heb je net een super leuk jasje gekocht, is volgend seizoen weer heel iets anders in de mode. Zorg ervoor dat je voldoende ruimte houdt voor blijvertjes. Het mag iets kosten, maar dan heb je er ook jaren plezier van! Een mooie klassieke jas, of een tijdloze handtas. Sommige items zijn hun geld meer dan waard!

Nieuwe trends testen

Weet je niet zo goed of de nieuwe modetrends bij jou passen, maar ben je toch nieuwsgierig. Ga ze dan beetje bij beetje proberen. Kies bijvoorbeeld een mooie handtas in een fancy kleur of schoenen met een bloemenprint. Na een korte ‘testfase’ weet je of deze modetrend iets voor jou is, of niet.

Kies de juiste maat

Er zijn grote verschillen als het op maatgrootte aankomt, verschillende merken is vaak ook verschillende maten, maar ook binnen eenzelfde merk kunnen de maten verschillen. Houd je dus niet vast aan een bepaalde maat, maar kies wat het beste past.

Kies het juiste ondergoed

Goed zittend ondergoed doet wonderen voor je figuur. Of je nu dunner bent of wat meer gevormd, met de juiste lingerie onder een outfit zie je er direct stijlvol uit!

Luipaardprints

Dat de neutrale kleuren zoals zwart, wit, blauw en camel altijd goed zijn is bekend, ze passen simpelweg overal bij. Maar ook luipaard- en tijgerprints zijn een goede keuze als het om kleding gaat dat overal bij moet passen. Ze zijn allesbehalve saai, passen mooi bij alle kleuren, zelfs bij andere prints! Maar let wel op dat je niet overdrijft, het is natuurlijk niet de bedoeling om als loslopend wild op straat te lopen.

Schoenen bij rokken

Het is natuurlijk helemaal aan jezelf welke schoenen je draagt onder je lange of korte rok, maar wij geven je graag een paar tips. Draag bij lange rokken mooie hakken, zo zit alles goed in proportie. En draag je liever een kortere rok, kies dan voor een platte schoen of een (enkel)laarsje. Perfect!

Wasinstructies

Wasinstructies worden natuurlijk niet voor niets in kleding genaaid. Onze tip is dus ook volg ze op! Zo kun je veel langer genieten van jouw kleding.
Kan jouw garderobe wel een upgrade gebruiken? Bekijk dan het volledige online assortiment van allesindesale.nl!

Older

De Klassieke modelooks

Newer

Je eigen walk-in closet creëren

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account