Aanbiedingen van 100+ winkels
Shoppen met maximale korting!
Veilig online shoppen
Home » Marc Cain

Toont alle 38 resultaten

Maat
Materiaal

MarcCain SaleBinnen de damesmode is Marc Cain een toonaangevend merk. Er zijn altijd 2 lijnen, Marc Cain Collection en Marc Cain Sports. Maar daarnaast zijn er altijd de Elements, dit zijn basisstukken die elk seizoen in de collectie zitten. In het ontwerpen en prints is Marc Cain altijd zeer vooruitstrevend. Op geheel eigen, fantastische, wijze worden de laatste trends vertaald naar de collecties en daarnaast is de kwaliteit ook erg goed! U bent altijd stijlvol gekleed met de modetips van Marc Cain.

De moderne vrouw staat centraal bij dit merk, een vrouw die in het nu leeft, nieuwsgierig is en zelfbewust. De Marc Cain collecties zijn net zo veelzijdig als de vrouwen die het dragen. Op en top karakteristiek en uniek!

Sinds 1973 heeft het merk Marc Cain al heel veel bereikt. Dit familiebedrijf is over de hele wereld succesvol en marktleider in het premiumsegment van bovenkleding voor dames. Het wordt geproduceerd op de locatie in Duitsland. Tot de highlights beheren onder andere indrukwekkende tricotcreaties. De unieke Marc Cain look wordt gedefinieerd door speciale spanning die ontstaat door het subtiele samenspel van materialen en silhouetten, ongecompliceerd, expressief en levendig.

Marc Cain is altijd op zoek naar nieuwe ideeën de de mode nog unieker, perfecter en mooier maken. Dit loopt uit een van de kleinste knoop tot en met het gebruik van de allernieuwste technologieën.

De Medewerkers van Marc Cain delen allen de fascinatie voor mode. Zij hebben verantwoordelijkheid voor mens, milieu en maatschappij. De basis van het succes van Marc Cain is de vertrouwenwekkende en creatieve samenwerking! 

Ben jij benieuwd wat dit mooie merk jou kan bieden? Ontdek hier de collectie Marc Cain kleding en shop met hoge kortingen via Allesindesale.nl! 

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account