Aanbiedingen van 100+ winkels
Shoppen met maximale korting!
Veilig online shoppen
Home » Calvin Klein

Resultaat 1–80 van de 175 resultaten wordt getoond

Maat
Materiaal

In 1968 werd het designmodebedrijf Calvin Klein Inc. opgericht door de Amerikaanse modeontwerper Calvin Richard Klein. Calvin Klein heeft als merk een grote invloed op de westerse modewereld en in tientallen landen vestigingen. Het hoofdkantoor van Calvin Klein is gevestigd in Midtown Manhattan, New York City. Op alle Calvin Klein producten vind je het herkenbare ‘CK’-embleem.

Shop Calvin Klein

Calvin Richard Klein werd geboren op 19 november 1942, zijn ouders waren Joodse immigranten uit Hongarije. In 1968 zette Calvin Richard Klein zijn eerste bedrijf op met jeugdvriend Barry K. Schwartz. Het bedrijf kreeg de naam Calvin Klein Limited. Deze eerste collectie van Calvin Klein was een lijn van heren- en damesmantels. in 1969 kreeg de carrière van Calvin klein een vlucht toen hij op de cover van Vogue Magazine verscheen. In 1972 werd de Calvin Klein Limited-collectie aangevuld met sportkleding, lingerie en blazers. Na zijn eerste grote show bij de New York Fashion Week én de lancering van zijn eerste jeans-lijn, werd hij meteen erkend als groot aanstormend talent!

Sale Calvin Klein

Tegenwoordig ontwerpt Calvin Klein Inc. design kleding voor mannen en vrouwen met daarnaast een scala aan andere producten. Het wordt overal ter wereld geproduceerd en verkocht! Merken die onder Calvin Klein Inc. vallen zijn onder andere Calvin Klein Collection, ck Calvin Klein, Calvin Klein Jeans en Calvin Klein Underwear.

Het merk Calvin Klein Inc. bestaat uit veel verschillende afdelingen, daardoor zijn er veel winkels die cK verkopen. De Calvin Klein Collection heeft slechts één officiële winkel, gelegen op 645 Madison Ave, New York. 

Korting Calvin Klein

De reclamecampagnes van Calvin Klein doet vaak veel stof opwaaien, dit zorgt er voor dat de campagnes bijna altijd succesvol zijn en dat er altijd over gesproken wordt. 

Wil jij jouw kledingkast graag aanvullen met mooie kleding van Calvin Klein? Kijk dan op allesindesale.nl en sla je slag!

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account