Aanbiedingen van 100+ winkels
Shoppen met maximale korting!
Veilig online shoppen
Home » Antik Batik

Toont alle 4 resultaten

Maat
Materiaal

Antik Batik is een Frans designer merk, opgericht in 1992. Sinds het begin heeft het merk een eigen zeer authentieke stijl. Natuurlijke materialen in combinatie met artistieke invloeden en mooie patronen en borduursels. Dit merk wil een kledingkast creëren die eruitziet als de beste herinneringen van een wereldreiziger!

Shop Antik Batik

Het was het vakmanschap dat oprichtster Gabriella Cortese tijdens haar reizen ontdekte inspireerde om zichzelf in de mode te lanceren. Elk handgemaakt stuk is uniek! Handgemaakt, authenticiteit en menselijkheid. Hand en mensen maken het verschil bij Antik Batik!

Het merk blaast leven in haar standvastige waardering voor het traditionele handwerk. “Handwerk is een waarde die verloren gaat in de wereld”. Borduren, weven, bedrukken, alles in de Antik Batik-garderobe is het product van het geduld en de zorg van vele ambachtslieden. “Ik hou van kleding met een ziel, ik produceer liever minder, maar beter”.

Sale Antik Batik

Het franse kledingmerk heeft sterke banden ontwikkeld met meer dan 20 workshops over de hele wereld. Gabriella Cortese reist vier maanden per jaar de wereld rond om de ambachtslieden te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en om naar hen te luisteren om hun levensomstandigheden te helpen verbeteren. Gabriella heeft op deze manier liefdevolle, vertrouwende en respectvolle relaties gecreëerd die samen met het merk blijven groeien.

Ben jij benieuwd naar dit mooie, inspirerende merk? Bekijk dan de website van Allesindesale.nl en zorg dat jouw kledingkast eruit ziet als een wereldreiziger!

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account