Aanbiedingen van 100+ winkels
Shoppen met maximale korting!
Veilig online shoppen
Home » Alix the label

Toont alle 30 resultaten

Alix the label

Maat
Materiaal

Alix The Label is opgericht in 2014 en is een jong Nederlands damesmerk. Het merk is niet alleen opgericht om een nieuw merk te starten, maar ook een beleving! Het kledingmerk heeft een veelzijdige collectie met unieke kleding, truien, t-shirts, jurken en rokken. Alles is mogelijk bij Alix The Label! Het merk werkt met een aantal basisartikelen van goede kwaliteit waar opvallende details aan worden toegevoegd, zo krijgt de kleding een unieke uitstraling. Alix The Label is een kledingmerk voor de rebelse vrouw met een eigen wil die op zoek is naar opvallende kleding van goede kwaliteit. Het kledingmerk is bekend in Nederland, België en Scandinavië!

Shop Alix The Label

Alix The Label werkt met een aantal bekende en grote fashion influencers, vloggers en bloggers. Daardoor is het merk in zeer korte tijd erg bekend en populair geworden. In 2018 kwam het kledingmerk voor het eerst met een festival collectie.

Het kledingmerk wil meerdere stijlen samenbrengen met hun kleding, zoals een jurk die je zowel stoer als casual kan dragen met sneakers of met hoge hakken. Alix The Label wil een no nonsense look creëren. Het merk heeft stoere truien en broeken, maar ook vrouwelijke jurken en rokken. De collectie van Alix The Label is ontzettend divers, maar toch samengebracht tot één stijl!

Het merk werkt met mooie materialen en staat voor goede kwaliteit. Het merk werkt met fijne stoffen die met zorg zijn uitgekozen. Veel kleding van Alix The Label is oversized en hebben een boyfriend model. Maar daarnaast hebben ze ook mooie jurken en rokken die de vrouwelijke vormen prachtig benadrukken. Bij elk artikel wordt omschreven wat de pasvorm is.

Kledingmerk Alix The Label

Alix The Label vindt verantwoord ondernemen en duurzaamheid erg belangrijk. Daarom wordt hun productie alleen gedaan in enkele fabrieken waar niet wordt uitgebuit en waar geen kinderarbeid is! De kleding van Alix The Label wordt voornamelijk geproduceerd in India, China en Turkije.

Een rebels kledingmerk is Alix The Label die zich onderscheidt door haar veelzijdige en unieke collectie voor dames. Ben je op zoek naar de unieke kleding van dit leuke merk, bekijk dan de website van allesindesale.nl! 

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account