Aanbiedingen van 100+ winkels
Shoppen met maximale korting!
Veilig online shoppen
Home » Adidas

Toont alle 24 resultaten

Maat
Materiaal

adidas saleAdidas is een Duits Multinational, opgericht en gevestigd in Herzogenaurach te Duitsland, die schoenen, kleding en accessoires ontwerpt en produceert. Adidas is de grootste fabrikant van sportkleding in Europa en de op één na grootste ter wereld, na Nike.

Adidas heeft drie vaste kledinglijnen. Het bladvormige logo representeert Adidas Originals, voorheen Adidas Heritage. Deze lijn heeft onder andere klassieke items in een al dan niet ‘geüpdatet’ jasje, bedoeld als dagelijkse kleding. 

De drie schuin aflopende verticale strepen vormen het logo van de Adidas performance-lijn. Deze lijn draagt alle sportartikelen. 

En er is Adidas NEO, deze lijn brengt een alledaagse sportieve look voor de jeugd/tieners mode

Naast deze lijnen heeft het bedrijf in samenwerking met Japanse designer Yohji Yamamoto het merk Y-3. De Y staat voor Yohji, de 3 voor de kenmerkende 3 strepen van Adidas en het verbindende streepje symboliseert de verbinding tussen deze twee. De lijn van Y-3 heeft een futuristische en chique kijk op de hedendaagse sportkleding.

Met de Adidas collecties vervagen ze de grenzen tussen high fashion en high performance. Ons leven verandert voortdurend en wordt steeds veelzijdiger, Adidas ontwerpt met die gedachte in het achterhoofd!

Maar Adidas is meer dan sport- en trainingskleding, ze werken samen met de besten in de branche om samen te creëren. Ze bieden hun fans de sportkleding en stijl die passen bij de atletische behoeften, met oog voor duurzaamheid.

Wil jij graag jouw eigen walk-in closet aanvullen met mooie Adidas kleding? Bekijk dan de website van allesindesale.nl en sla je slag!

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account