Aanbiedingen van 100+ winkels
Shoppen met maximale korting!
Veilig online shoppen
walk-in closet

Je eigen walk-in closet creëren

Heb je in huis een kleinere kamer over en weet je niet wat je hier mee moet? Dan heb je volop mogelijkheden voor een walk-in closet. Is je woning minder groot en wil je toch een walk-in closet, ook dan zijn er vele mogelijkheden! Heb je bijvoorbeeld een schuin dak, dan biedt de ‘loze’ ruimte wellicht de perfecte basis voor een inloopkast. Of denk aan een ondiepe, lange kastenwand als afscheiding in je slaapkamer!

De inrichting

Ben je er uit waar jouw walk-in closet moet komen? Dan kun je bezig met de inrichting! Wissel de indeling van de kast af met bijvoorbeeld kledingrekken, mooie opbergmanden en open vakken. Maar vergeet ook zeker geen spiegels! Zo kun je jezelf vanuit alle hoeken goed bekijken. Om je walk-in closet mooi en netjes te houden, is het verstandig om je kleding van te voren uit te zoeken. Gooi weg wat je niet meer draagt, rangschik je overige kleding bijvoorbeeld op thema of kleur.

Styling

Natuurlijk moet je inloopkast niet alleen praktisch en functioneel zijn, maar de ruimte moet je ook zeker glamorous laten voelen! Kies bijvoorbeeld een fluwelen stoel en een zacht vloerkleed of een mooie staande spiegel. Hang een leuk schilderij aan de wand en plaats hier en daar wat leuke spulletjes!

Krijg jij al kriebels om aan de slag te gaan met jouw eigen walk-in closet?

Older

Modetips die altijd van pas komen!

Newer

Waarom jeans een musthave zijn voor je kind

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account