Aanbiedingen van 100+ winkels
Shoppen met maximale korting!
Veilig online shoppen
mannen fashion trends 2022

Fashion Trends 2022 voor de man

De fashion trends voor de man in 2022 worden een heel stuk spannender dan de afgelopen jaren. Niet iedereen zal deze trends gelijk omarmen, dat kost soms wat tijd. De trendsetters, muzikanten en influencers zullen er de komende tijd alles aan doen om deze nieuwe fashion trend te laten zien. Reken er maar op dat jij op een gegeven moment ook iets in je kast hebt liggen van deze trend!

De komende tijd gaan we verschillende trends en stijlen zien. Deze trends kunnen gecombineerd worden met andere trends, maar kunnen ook op zichzelf staan. Wat de fashion trend van 2022 voor mannen gaat worden bespreken wij, van allesindesale.nl, graag hieronder. Wordt geïnspireerd door de volgende fashion trends!

Hoeden, petten, mutsen zijn hip

De komende tijd gaan we de meest gekke hoofddeksels en hoofdversieringen zien. Hoe gekker hoe beter! Maar normale petten en hoeden zien we natuurlijk al wat langer opkomen, ook dat is een absolute trend dit seizoen.

Wit T-Shirt

De komende lente en zomer zullen we de witte t-shirts echt overal zien. Dit shirt kan in veel verschillende stijlen en op veel verschillende manieren gedragen worden. Oversized is dit seizoen helemaal in! Zorg dus dat je in je garderobe een aantal toffe witte shirts hebt liggen die net iets te groot zijn!

Pastel

Eindelijk zijn de mannen aan de beurt, pastel! De afgelopen jaren werd de kleding van vrouwen steeds meer pastel, dit seizoen is de kleur pastel óók voor de man! Een tof pak of casual kleding, alles is mogelijk in deze kleur. Wat dacht je bijvoorbeeld van sneakers in pastelkleuren? Ook dat hoort bij de trend van 2022!

Jasjes en Colberts

Terug van weggeweest! In 2022 is het jasje weer helemaal terug. Zoals hierboven al geschreven zullen de meeste colbertjes veelal in pastelkleuren zijn. De jasjes kunnen heel casual gedragen worden. Maar de fashion trend van dit seizoen heeft ook een ruige kant, het leren jasje. Ook dat is dit seizoen helemaal in!

Brillen

Wat deze zomer ook een prominente rol in de mode krijgt is de bril! En net zoals de hoeden en de petten geldt hier ook, hoe gekker hoe beter. De bril moet absoluut opvallen! Maar zoek wel een bril die goed bij jouw stijl past, anders trekt het je outfit enorm naar beneden!

In de uitgebreide online collectie van allesindesale.nl , vind je alle leuke items voor de zomer van 2022. In onze webshop vind je gegarandeerd jouw favoriete kledingstuk voor dit seizoen. Ben jij er klaar voor om jouw garderobe een upgrade te geven? Bekijk dan snel de volledige webshop van allesindesale.nl en sla je slag!

Older

Dit zijn de zomerjurkjes trends voor de zomer 2022!

Newer

Kindermode trends van deze lente

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account