Aanbiedingen van 100+ winkels
Shoppen met maximale korting!
Veilig online shoppen
Zomerjurkjes 2022

Dit zijn de zomerjurkjes trends voor de zomer 2022!

In deze blog bespreken wij, van allesindesale.nl, graag de top 5 mooiste zomerjurkjes van 2022. Merken zoals Ba&sh en Dea Kudibal zijn enorm in trek bij onze bezoekers. Via AllesindeSale kun je gelijk jouw garderobe een upgrade geven, zo ben jij helemaal klaar voor de zomer! Laat de zon maar komen!

Babydoll jurken

Deze zomer zijn Babydoll jurken erg populair. Deze leuke jurkjes uit de jaren 60 komen in heel veel verschillende stijlen voor, waardoor het jurkje door iedereen gedragen kan worden. Een Babydoll jurkje hoort dus zeker in jouw garderobe dit zomerseizoen. 

Trapezejurkjes

Zoals je aan de naam al kunt vermoeden, deze jurkjes hebben een trapeze vorm. Nauw aansluitend aan de bovenkant en wijd uitlopend aan de onderkant. Deze jurkjes hebben geen taille en geen mouwen. 

Hemdjurkjes

Deze zomer zijn hemdjurkjes ook erg populair. Ze zijn gemakkelijk te combineren met leuke sneakers en een leuke riem. Hemdjurkjes zijn er in verschillende soorten en maten. 

Maxi Jurken

Elke zomer zijn deze jurken erg geliefd. Maxi jurken zijn licht en luchtig en er zijn erg veel verschillende soorten. Deze zomer zijn maxi jurken met een decolleté en maxi jurken met grote bloemenpatronen erg populair. Ook felle kleuren zijn deze zomer helemaal in! 

Witte zomerjurkjes

Wat je deze zomer ook veel gaat zien zijn witte zomerjurkjes. Ben je niet zo van de felle kleuren, dan is een wit zomerjurkje absoluut een goed alternatief! Tevens zijn ze op een warme zomerdag lekker koel. 

Prints en felle kleuren

Deze zomer gaan we veel vrolijke prints zien. Wanneer je op zoek gaat naar leuke jurken, kijk dan naar leuke bloemenprints. Leuke kleuren en grote opvallende prints. Dat is deze zomer helemaal in!

Older

Fashion Trends 2022 voor vrouwen

Newer

Fashion Trends 2022 voor de man

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account