Aanbiedingen van 100+ winkels
Shoppen met maximale korting!
Veilig online shoppen

5 Coole Sneakers Deals voor meiden

Nu het voorjaar er weer aan begint te komen en de winterschoenen de kast weer in mogen, komen langzamerhand de sportschoenen weer voor de dag. Hoewel het weer er nog niet helemaal naar is, blijft het buiten spelen op een paar comfortabele sneakers die ook nog eens hartstikke cool zijn, wel een stuk fijner dan de Timberlands van afgelopen winter.

We hebben daarom een selecte van betaalbare sneakers voor je samengesteld om vast wat inspiratie op te doen voor het komende seizoen.

1. Nike MD Valiant

5 Coole Sneakers Deals voor meiden - Nike MB

De Nike MD valiant meisjes sneaker is een veilige keuze als het aankomt op het  onvoorspelbare voorjaarsweer.. Ze zijn met de zwart grijze basiskleuren niet zo besmettelijk en je hoeft daarom niet bang te zijn voor een vlekje. De paars-roze Nike-swoosh maakt het design af  om het toch een meisjesachtige uitstraling te geven en zo heb je voor een leuke prijs een unieke schoen op het schoolplein.
>> bekijk Nike MB Valiant

2. Adidas Grand Court K

5 Coole Sneakers Deals voor meiden

De Adidas Grand Court K lijkt enorm veel op het befaamde Adidas Superstar model, echter is de toebox wat smaller, hetgeen een stuk eleganter staat op een meisjesbeen. De frisse witte kleur staat mooi onder bijna elke jeans, leggings of jurkje en heeft natuurlijk de bekende three stripes in het knalroze. Dit model is een stuk goedkoper dan haar bekendere Adidas Superstar zusje en daarom onze selectie meer dan waardig.

>> Bekijk Adidas Grand Court K

3. New Balance GR997 M

In 2021 waren ze al langzaam weer in opkomst en 2022 gaat helemaal het jaar van het Britse merk New Balance worden. Deze stoere unisex schoen is ontzettend licht aan de voeten en de meest comfortabele uit deze selectie van sneakers. De hoogwaardige materialen van New Balance zorgen ervoor dat je zorgeloos vooruit kan tot komend winter. Als onze persoonlijke favoriet dus de New Balance 977 in onze top 5

> bekijk de New Balance GR997 M

 

4. Adidas Advantage K

Adidas Advantage K meisjes schoenen

De Adidas Advantage is een fris wit schoentje met subtiel roze glitters op de achterkant. Een typissche meisjeschien. De Adidas Advantage K is vergelijkbaar met de bekendere Stan Smith modellen. Dit model heeft net als de Stan Smith een wat smallere toebox  en niet de 3 Adidas strepen  en oogt daarom wat meer casual . Vanwege haar zachte prijs verdient ze ook daarom een plaats in onze selectie.

> bekijk Adidas Advantage K

 

5. Vingino Britt

Toch liever iets meer casual? Dan is deze Vingino Britt meisjes schoen helemaal wat je zoekt. Fris wit met een subtiel luipaard printje. Voor nog geen 20 euro is deze designerschoen een koopje en een meer dan waardige afsluiter van deze top 5.

>> Bekijk de Vingino Britt

Older

Handige tips bij het kopen van kinderkleding

Newer

Top 3 Budget Kinderwagens 2022

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account